Onze Service

Profiteer van uitzonderlijk goede service

Standaard all-in

Trip naar Engeland aan het plannen? Ben je van plan om de geweldige natuur te gaan verkennen, historische locaties te gaan bezoeken of is het doel zakelijk? Een ding kan je niet omheen en dat is dat je overal gemakkelijker kunt komen met een eigen auto. Wij bij Auto Huren Engeland kunnen je hierbij helpen. Wij hebben een gestroomlijnd systeem dat ervoor zorgt dat je gemakkelijk en zonder zorgen een huurauto kunt vinden!

 

Alle nodige verzekeringen zijn hierbij inbegrepen. Daar bovenop dekken zij je nog beter in met een extra WA van  € 7,5 miljoen! Zelfs schade aan het dak, de bodem, de ruiten en de banden vallen hierbinnen. Het eigen risico wordt te allen tijde terugbetaald. Garantie voor een zorgeloze vakantie!

Standaard inbegrepen in onze huursom:

  Ongelimiteerde kilometers

  (Extra) WA-dekking van €7,5 miljoen

  Schadeverzekering (CDW)

  Diefstalverzekering (TP)

  Terugbetaling eigen risico

 Dekking glas-banden-bodem-dakschades

 24/7 Nederlandstalig noodnummer

2.354

Auto's verzekerd

654.811

Gereden Kilometers

100

Tevreden klanten

Wat u van ons kunt verwachten

Auto boeken zonder creditcard!

Wil je een auto huren zonder creditcard of contante waarborg te hoeven overleggen? 

Extra’s met het Premium pakket

Met het Premium pakket rij je gegarandeerd in een jonge huurauto en kun je de wachtrij overslaan.

Extra snel met express Service

Vliegtuig in, huurauto in – zonder wachtrij. Vooraf ligt je huurcontract ingevuld klaar bij de ophaalbalie.

100% zorgeloze autohuur

Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden.

24/7 Nederlandstalig noodnummer

Engeland autohuur is 24/7 bereikbaar. U kunt ons altijd bellen met ons speciale noodnummer, op elk tijdstip, in het Nederlands!

Schadeverzekering(CDW)

De CDW-verzekering dekt de schade door eigen schuld. Deze verzekering is altijd inbegrepen  met terugbetaling van eigen risico.

Ongelimiteerde kilometers

U hoeft zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat u maakt. Bij ons krijt u een ongelimiteerd aantal kilometers.

Diefstalverzekering(TP)

Hoe vervelend is het om bij je auto terug te komen en diefstal te constateren. Zoals de naam al zegt verzekert diefstalverzekering(TP) tegen diefstal van de huurauto, spullen die in de auto liggen zijn dus niet meegerekend en vallen onder de reisverzekering. De diefstalverzekering is altijd inbegrepen, mét terugbetaling eigen risico.

Terugbetaling eigen risico

Een huurauto van Engeland autohuur is all in – inclusief met alle nodige verzekeringen. Met dekking van glas tot bodemschade. U hoeft dus geen extra auto verzekering af te sluiten. Soms proberen verhuurders je die toch aan te smeren dus let goed op. U moet ook goed opletten bij het tekenen van het huurcontract niet dat u tekent voor een extra verzekering.

WA-dekking van €7,5 miljoen

In de meeste Europese landen is de WA-dekking voldoende. In de landen waar dat niet zo is ligt de maximale dekking ver onder de Nederlandse standaard. Als je dan een ongeluk krijgt zou je een groot financieel risico kunnen lopen. Daarom sluiten wij een WA-verzekering af met een dekking van € 7.5 miljoen zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. De WA-verzekering dekt de schade zowel materieel als fysiek.