Extra wensen

Extra wensen zijn in een handomdraai geregeld

Met een all-in huurauto van Sunny Cars geniet u van gemakkelijk van A naar B rijden en doet u dit wanneer het u uitkomt. U hoeft geen rekening te houden met de vaste tijden van het openbaar vervoer, of voor dageraad op te staan om een georganiseerd uitstapje te beleven. U vertrekt wanneer u daar aan toe bent. Naast de voordelen van een huurauto op de oprit, biedt Sunny Cars de mogelijkheid om de auto aan te passen zodat hij volledig naar wens is.  Zo kunt u optimaal genieten, zoals wij vinden dat het hoort!

Rijden er meerdere bestuurders mee?

Zijn er naast uzelf meerdere personen die achter het stuur willen, dan mag dat in vrijwel alle landen. Soms vragen verhuurbedrijven daar een kleine toeslag voor, maar in het all-in ‘AD’ pakket krijg u deze bijkomstigheid voor niets. Het enige wat wij vragen is een ondertekening van het huurcontract voor zowel de hoofdbestuurder, als de bestuurders in spe.  Zo weten we in ieder geval dat het gezelschap en u volledig verzekerd zijn.

Een kleine passagier mee?

Baby’s tot peuters zitten comfortabel bij Sunny Cars. Tegen een kleine toeslag voorzien zij een auto van een babyzitje, een kinderstoel, of  een booster. De maten zijn al vanaf de baby’s eerste maanden te verkrijgen. Deze is vooraf te reserveren, tijdens het boeken.


Auto boeken zonder creditcard!

Wilt u een auto huren zonder creditcard of contante waarborg te hoeven overleggen?

Extra’s met het Premium pakket

Met het Premium pakket rijdt u gegarandeerd in een jonge huurauto en kun u de wachtrij overslaan.

Extra snel met express Service

Vliegtuig in, huurauto in – zonder wachtrij. Vooraf ligt je huurcontract ingevuld klaar bij de ophaalbalie.

100% zorgeloze autohuur

Sunny Cars wil graag dat u op uw vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden.

Een auto op locatie

Heeft u geen zin in een speurtocht naar het verhuurbedrijf waar uw huurauto op u wacht? Geen zorgen. Sunny Cars regelt tegen een kleine vergoeding –soms is deze dienst zelfs kosteloos- dat de auto voor de deur wordt afgeleverd. Meer informatie over deze extra service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Schadeverzekering (CDW)

De CDW-verzekering dekt de schade door eigen schuld. Deze verzekering is altijd inbegrepen met terug betaling van eigen risico.

Ongelimiteerde kilometers

U hoeft zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat u maakt. Bij ons krijt u een ongelimiteerd aantal kilometers.