Auto huren Sheffield

Auto huren Sheffield

Je krijgt een onbeperkt aantal kilometers en een verzekering die alles dekt wat betreft schades en eigen risico. Je hoeft je geen zorgen te maken, wij zijn 24/7 te bereiken mochten er problemen ontstaan. Dus je kunt ongestoord genieten van je vakantie.

 

Stad ligt in de dalen van de rivier de Don en haar vier zijrivieren de Loxley, Porter Brook, Rivelin en Sheaf. Groen beslaat 61% van Sheffields oppervlak en een derde van de stad valt binnen het Nationaal park Peak District. De stad heeft meer dan 250 parken, bossen en tuinen, en ongeveer 2 miljoen bomen. Daardoor heeft Sheffield van alle Europese steden de meeste bomen per inwoners.


Auto huren Sheffield

Voor de ideale huurauto bel of mail naar ons. Ook voor nadere informatie kun je contact met ons opnemen of als je al zeker bent van je zaak kun je al meteen online boeken. Hou daarbij goed rekening met de afhaal en terugbreng dagen. Bedenk ook goed waar je de huurauto wil afhalen en terugbrengen. Voor de rest wordt alles prima voor je geregeld voor een onbezorgde vakantie.

Mooie prijzen, goede service. Een tevreden klant!

Jan Linders

Goede service. Als ik en mijn gezin nog een auto nodig hebben in Engeland huren we de auto zeker weer bij Engelandautohuur.

Robert Bramen

De auto huren ging erg gemakkelijk en de service was top.

Anja van Boxtel

Geweldige auto gehuurd bij Engelandautohuur.nl. Veel mooie kilometers gemaakt!

Twan Rooijackers