Auto huren Engeland

ENGELAND AUTOHUUR IS ER VOOR JOU

Wij bemiddelen in het all inclusive auto huren van onze partner Sunny Cars. Wijzelf zijn geen daadwerkelijke eigenaars van de huurauto’s, maar werken als contactpunt tussen mensen en verhuurbedrijven. Zo werkt Sunny Cars samen met Alama, Budget Rent a Car en Europcar. Zo word je altijd van goede kwaliteit voorzien en kom je nooit voor verassingen te staan. Boek zorgeloos een auto bij Engelandautohuur.nl.

 

Met de  all inclusive deals van Sunny Cars geniet je altijd van de beste verzekeringsvoorwaarden, zoals je in Nederland gewend bent. Altijd WA-verzekerd dus! Het pakket bezit ongelimiteerde kilometers en bij schade aan de huurauto betalen zij het eigen risico aan je terug. Dit geldt voor deuken, maar ook voor schade aan glas, banden, bodem of dak. Alle gegevens krijg je in een helder overzicht zodat je direct weet waar je aan toe bent.

 

De minimumleeftijd om te rijden in een huurauto begint vaak bij 23 jaar. Het kan echter per categorie auto en bestemming verschillen. Op sommige bestemmingen kan de leeftijd verlaagd worden naar 21 jaar.


AL 20 JAAR IN HET VAK

Engeland Autohuur werkt nauw samen met Sunny Cars, een autoverhuurbedrijf dat is opgericht in 1991. Kai Sannwald begon toentertijd met zijn compagnon het autoverhuurbedrijf. Tegenwoordig is het flink uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan zeventig medewerkers onder zijn hoede.

 

Samen met Sunny Cars werken wij naar een comfortabel transportmiddel voor jouw dagen in Engeland. Wij staan altijd open voor vragen, opmerkingen en tips voor jouw auto of vakantie. Wil je meer weten over onze diensten? Schroom je niet en blader verder op onze website.

Je haalt het maximale uit je vakantie met een huurauto van engelandhuurauto.nl

Kasper Spoorlings

Goede service. Zeker een aanrader!

Rob Beekmans

De auto huren ging makkelijk en snel.

Andries Vesters

Veel rond gereden met een auto van engelandhuurauto.nl!

Pieter van Hoorn